Actualidad

Triar el millor raïm

El Celler de Capçanes (Priorat) fundat el 1933, s’ha fet un nom gràcies, en bona part, al seu vi caixer, el Flor de Primavera (Peraj Ha’Abib), reconegut internacionalment i consumit majoritàriament per la comunitat jueva dels Estats Units.

Per poder elaborar aquest vi, el celler ha de complir amb unes normes estrictes i meticuloses que afecten la verema i tot el procés d’elaboració; membres de la comunitat jueva visiten el celler per comprovar- ho in situ.
Amb el reconeixement del vi caixer, Capçanes ha demostrat capacitat per excel·lir en l’elaboració de vins. Àngel Teixidó, el primer enòleg del celler, controla la producció d’un celler que cada any posa al mercat 650 000 ampolles.
El caixer, elaborat des del 1995, representa el 2%de la producció però ha permès al celler donar- se a conèixer al món.

Cristina M. Álvarez i Esteve Giralt

Divendres, 21 Setembre 2012

La Vanguardia (Tarragona)

El més nou