Actualidad

Capçanes es renova, la cooperativa llança un pla per a créixer

La Cooperativa de Capçanes (DO Montsant) ha renovat la seva junta directiva i ha impulsat un pla estratègic amb el que espera incrementar les seves ventes un 5% aquest any i un 15% en el 2013 i 2014.

Després de 32 anys de presidència de Francesc Blanc, el gran impulsor d’aquesta cooperativa fundada l’any 1933, s’ha nomenat un nou president , Marcel Ferré, que explica que el seu objectiu és “tornar a ser un referent”.
El nou gerent, Joan Maria Sabaté, veu “una oportunitat” en el mercat de Madrid tot i ser “una zona difícil però no impossible”.
S’està treballant per a llençar nous vins negres d’alta gamma mentre confien en mantenir l’aposta pels vins ecològics iniciats el passat any amb el Mas Picosa. També aposten decididament pels seus vins kosher: 30 000 ampolles anuals que els han donat gran visibilitat internacional i prestigi.

Ramón Francàs
La Vanguardia

Dimarts, 28 Agost 2012

El més nou