Actualidad

El Celler Cooperativa de Capçanes dóna suport a l’art contemporani

S’exposarà una selecció d’obres, escultura i gravat, de l’artista Miquel Lligadas,nascut a Sitges i resident a Capçanes des de fa 10 anys. Miquel Lligadas ha col·laborat amb el nostre celler en diverses ocasions amb motiu de les ja populars “Nits de Les Garnatxes”  exposant tant els seus pròpis treballs d’escultura o gravat,  com també implicant artistes forànis per que mostrin la seva obra als espais de la Cooperativa.


En el curriculum expositiu de Lligadas podem trovar-hi exposicions a galeries tant a nivell nacional: Madrid, Barcelona, com a nivell internacional: París, Nîmes, Bonn, Stuttgard, Kolonia, Frankfurt, Basilea, Zurich, Montreaux, Andorra… Així com també obra pública de grans dimensions a Seul.

També cal afegir que Miquel ha estat el dissenyador del rètol en ferro que hi ha a  la façana de la Cooperativa capçanenca.
Al llarg del vernissage de l’exposició es servirá, per gentilesa dels nostres cellers una selecció de vins de Cooperativa Celler Capçanes
Per il·lustrar aquestes paraules res millor que una selecció d’imatges del treball de Lligadas. 

El més nou