Actualidad

Francesc Blanch Malet deixa la presidència obrint pas a les noves generacions

Després de 32 anys de servei a la Cooperativa, el Sr. Francesc Blanch Malet deixa la presidència obrint pas a les noves generacions. Volem agrair-li la il·lusió, l’esforç i la dedicació, que ha mostrat durant aquest llarg període en el que ha situat, el nostre Celler i els nostres vins, en una reconeguda posició arreu del món.

Tot canvi representa l´entrada de gent nova i, en representació seva, el nou President, Marcel Ferré Coll, vol agrair a tot els nostres socis, proveïdors, treballadors de la casa, clients i amics en general, la seva fidelitat durant tots quests anys i aprofitar per convidar-vos a la *6a Nit de les Garnatxes*, que tindrà lloc el proper 4 de maig, a les 23h. al Celller de Capçanes. Us hi esperem.

El més nou