Actualidad

Conseller Mena: “Elaborar vi kosher va ésser un gran encert”

El Conseller Mena, que ha fet aquestes declaracions durant la visita d’avui a la Denominació d’Origen Montsant, ha volgut reconèixer també la tasca realitzada per la DO, que celebra enguany el seu 10è aniversari. El Conseller va manifestar el seu interès per l´elaboració del vi kosher, i va preguntar les repercusions que havia suposat pel celler.

Mena va ressaltar el gran encert que havia estat decidir vinificar un vi sota el mètode jueu i la importància que els cellers oefreixin productes originals. El President del celler de Capçanes, en Francesc Blanch, va afegir que el celler ha iniciat també l´arriscat camí d´elaborar vins ecològics, recentment.

Finalment el Conseller va recomenar que el celler aprofités aquests dos temes per a donar embranzida a l´enoturisme. El Conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, creu que la DO Montsant, en particular, i el sector vitivinícola, en general, “són un exemple a seguir ja que agrupen tres eixos que, avui per avui, són vitals en el món empresarial: projecció internacional, innovació i emprenedoria”.

El més nou